سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ کمیل پسر زیاد گفت : امیر المؤمنین على بن ابى طالب ( ع ) دست مرا گرفت و به بیابان برد ، چون به صحرا رسید آهى دراز کشید و گفت : ] اى کمیل این دلها آوند هاست ، و بهترین آنها نگاهدارنده‏ترین آنهاست . پس آنچه تو را مى‏گویم از من به خاطر دار : مردم سه دسته‏اند : دانایى که شناساى خداست ، آموزنده‏اى که در راه رستگارى کوشاست ، و فرومایگانى رونده به چپ و راست که درهم آمیزند ، و پى هر بانگى را گیرند و با هر باد به سویى خیزند . نه از روشنى دانش فروغى یافتند و نه به سوى پناهگاهى استوار شتافتند . کمیل دانش به از مال است که دانش تو را پاسبان است و تو مال را نگهبان . مال با هزینه کردن کم آید ، و دانش با پراکنده شدن بیفزاید ، و پرورده مال با رفتن مال با تو نپاید . اى کمیل پسر زیاد شناخت دانش ، دین است که بدان گردن باید نهاد . آدمى در زندگى به دانش طاعت پروردگار آموزد و براى پس از مرگ نام نیک اندوزد ، و دانش فرمانگذارست و مال فرمانبردار . کمیل گنجوران مالها مرده‏اند گرچه زنده‏اند ، و دانشمندان چندانکه روزگار پاید ، پاینده‏اند . تن‏هاشان ناپدیدار است و نشانه‏هاشان در دلها آشکار . بدان که در اینجا [ و به سینه خود اشارت فرمود ] دانشى است انباشته ، اگر فراگیرانى براى آن مى‏یافتم . آرى یافتم آن را که تیز دریافت بود ، لیکن امین نمى‏نمود ، با دین دنیا مى‏اندوخت و به نعمت خدا بر بندگانش برترى مى‏جست ، و به حجّت علم بر دوستان خدا بزرگى مى‏فروخت . یا کسى که پیروان خداوندان دانش است ، اما در شناختن نکته‏هاى باریک آن او را نه بینش است . چون نخستین شبهت در دل وى راه یابد درماند و راه زدودن آن را یافتن نتواند . بدان که براى فرا گرفتن دانشى چنان نه این در خور است و نه آن . یا کسى که سخت در پى لذت است و رام شهوت راندن یا شیفته فراهم آوردن است و مالى را بر مال نهادن . هیچ یک از اینان اندک پاسدارى دین را نتواند و بیشتر به چارپاى چرنده ماند . مرگ دانش این است و مردن خداوندان آن چنین . بلى زمین تهى نماند از کسى که حجّت بر پاى خداست ، یا پدیدار و شناخته است و یا ترسان و پنهان از دیده‏هاست . تا حجّت خدا باطل نشود و نشانه‏هایش از میان نرود ، و اینان چندند ، و کجا جاى دارند ؟ به خدا سوگند اندک به شمارند ، و نزد خدا بزرگمقدار . خدا حجتها و نشانه‏هاى خود را به آنان نگاه مى‏دارد ، تا به همانندهاى خویشش بسپارند و در دلهاى خویشش بکارند . دانش ، نور حقیقت بینى را بر آنان تافته و آنان روح یقین را دریافته و آنچه را ناز پروردگان دشوار دیده‏اند آسان پذیرفته‏اند . و بدانچه نادانان از آن رمیده‏اند خو گرفته . و همنشین دنیایند با تن‏ها ، و جانهاشان آویزان است در ملأ اعلى . اینان خدا را در زمین او جانشینانند و مردم را به دین او مى‏خوانند . وه که چه آرزومند دیدار آنانم ؟ کمیل اگر خواهى بازگرد . [نهج البلاغه]
 

 
   

راه اندازی سایت مخصوص برای دریافت ج - طارم تاک
 
خانه | ارتباط مدیریت |بازدیدکنندگان:165023
 

سید فخرالدین افضلی :: 83/8/1::  9:4 عصر

به منظور راهنمائی فارسی زبانان گرامی که از جی میل استفاده می کنند و همچنین ارائه خدمات جی میل رایگان، قبلاً اقدام به راه اندازی سایت جی میل فور یو کرده بودم.

پس از گذشت زمان و ارسال درخواستها و سئوالات به طرق مختلف، به این نتیجه رسیدم که ارائه خدمات به صورت وبلاگ شاید برای منظور ما و همچنین برای بازدیدکنندگان محترم، سهل الوصولتر باشد.

با توجه به همه دلایل بیان شده و سایر مسائل دیگری که ذکر آنها در این مقال نمی گنجد، ساین جی میل را با استفاده از میزبانی پارسی بلاگ و به آدرس http://gmail.parsiblog.com  راه اندازی کردیم. کلیه مطالب وبسایت قبلی را هم به این مکان جدید منتقل کردیم.

طبق برنامه جدیدی که برای آنهم در نظر گرفته شده در فواصل زمانی معینی، مطالب جدید در مورد جی میل و سایر خدمات آن و گوگل در سایت آورده و ترجمه خواهد شد. همچنین به سئوالات بازدید کنندگان نیز پاسخ داده می شود.

به این ترتیب مرجع فارسی گوگل و بخصوص جی میل را تشکیل خواهیم داد.

در پایان از همه دوستان در این راه به همکاری و  مساعدت و راهنمائی دعوت می شود.  درپایان آمادگی خود را در مورد همه سایتها برای تبادل لینک و لوگو اعلام می نمایم.

http://gmail.parsiblog.com


موضوعات یادداشت

::موضوعات وبلاگ::

درباره صاحب وبلاگ

::جستجوی وبلاگ::
 :جستجو

با سرعتی بی‏نظیر و باورنکردنی
متن یادداشت‏ها و پیام‏ها را بکاوید!

::لوگوی من::
راه اندازی سایت مخصوص  برای دریافت ج - طارم تاک
::لوگوی دوستان::


::لینک دوستان::
خاکشناسی
سایت شخصی افضلی
بهترین ایده
::آوای آشنا::
::اشتراک::
 
::وضعیت من در یاهو::
::آرشیو::
::طراح قالب::